Uusimmat päivitykset

9.7.2017
Päivitetty Etusivu ja D-pentueen sivua


Yhteystiedot

Kennel Popponian
Marja Nieminen, Muhos
044-3438229
nieminenmarja@hotmail.com

Uutiset

9.7.2017

Kauan on mennyt aikaa siitä kun olen viimeksi ehtinyt istumaan tietokoneen ääreen ja päivittämään kotisivujani. Viimeisin mittelipentue meillä on syntynyt helmikuussa 2016 ja seuraavasta ei ole vielä mitään tieto. Kotona asustelee kohta 11-vuotias mitteli Sade. 

Kasvatit ovat kulkeneet näyttelyissä ja on ollut ilo kuulla niiden menestyksestä. Tuoreimpana saavutuksena Popponian Dejavu "Kide" saavutti Ruotsin muotovalion arvon ollessaan Jällivaaran kv näyttelyssä PN1, VSP, CACIB, SERT. Kide oli myös Ylivieskan KV-näyttelyssä heinäkuussa PN1,VSP,CACIB. D-pentueeni onkin ollut hyvin näyttelyissä pärjäävä, kolme niistä on valiota. 

12.12.2015

Popponian Doreen edusti hienosti popponialaisia messukeskuksen kv näyttelyssä tullen Suomen muotovalioksi!

27.9.2015

Kaikki Assan pennut ovat löytäneet omat kodit.

18.8.2015

Kävimme elokuun puolessa välissä Kajaanin ryhmänäyttelyssä Popponian Dejavun kanssa. Ilman turkkia tuloksena NUO EH.

23.7.2015

Oulun KV näyttelyssä 11.7. pärjäsivät kasvattini upeasti. Popponian Asha oli muunväristen mitteleiden VAL ERI1, PN1, CACIB ja ROP ja Popponian Doreen oli NUO ERI1, PN2, vara-cacib.

Mu/ru mitteleissä Popponian Dejavu oli NUO ERI1, PN1, SERT, CACIB ja ROP :). Pentuesisar Dezra oli NUO EH2.

Oulussa sunnuntaina 12.7. muun väriset mitteit Popponian Doreen NUO ERI1. Popponian Aslan AVO H.

Mu/ru mittelit Popponian Dejavu NUO ERI1, Popponian Dezra NUO EH2, Kia-Rina Iki-Ihana "Sade" VAL EH1.

7.6.2015

Kasvatit ovat käyneet kesän alussa näyttelyissä hienoin tuloksin. Popponian Doreen eli "Sissi" oli Vaasan KV näyttelyssä huhtikuussa NUO ERI1, PN1, VSP,SERT, CACIB. Toukokuussa Sissi kävi Hyrynsalmen ryhmänäyttelyssä ollen NUO ERI1, PN1, SERT ja ROP! Hienosti mennyt Sissin näytelmät. Sissi kävi myös terveystutkimuksissa huhtikuussa ja silmät on terveet, samoin polvet 0/0.

Samasta pentueesta musta sijoitusnarttuni Popponian Dejavu eli "Kide" kävi toukokuussa Rovaniemen ryhmänäyttelyssä ollen PN2 ja vara-sert.

Muhoksen ryhmänäyttelyssä kesäkuussa Popponian Dezra eli "Demi" jatkoi sisarrusten tapaan ja oli NUO ERI1, PN2, SERT :)

1.4.2015

Emme saaneet tälle keväälle mittelin pentuja, Assa jäikin tyhjäksi.

15.3.2015

Popponian Solinari on löytänyt uuden kodin Ylivieskasta.

Seinäjoen ryhmänäyttelyssä helmikuussa muun värisissä mitteleissä Popponian Doreen NUO ERI1, SA, PN1, SERT ja VSP.

24.2.2015

Uutta kotia etsii kasvattini musta mittelspitz narttu Popponian Solinari. Sirasta lisää tietoa Kotia etsii -sivulla.

18.2.2015

Popponian Dejavu eli Kide kävi silmä- ja polvitarkastuksessa eilen ja terve on.

Tammikuun KV-näyttelyssä Kajaanissa mittelit mu/ru Popponian Dejavu JUN EH2 ja muunväriset Popponian Doreen NUO EH3.

8.9.2014

Äänekosken ryhmänäyttelyssä 6.9.2014  mittelit muun väriset Popponian Doreen "Sissi" upeasti JUN ERI1, PN1, SERT, ROP ja RYP2!! Tuomarina Juha Putkonen.

Elokuun puolessa välissä Ristijärven ryhmänäyttelyssä mu/ru mittelit Popponian Dezra "Demi" JUN EH2, kiharamme Unna AVO ERI1. 

6.8.2014

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Popponian Dejavu "Kide" oli Siikajoen ryhmänäyttelyssä mu/ru mitteleissä JUN ERI1, SA, PN1, SERT jaVSP. Hienosti meni Kiden toinen näyttely siskoni esittämänä.

Kiharamme "Unna" Curlicue`s I´ll Take You kävi samana päivänä taipumuskokeessa Kajaanissa. Koe meni hyvin vesityön ja halualueen osalta, mutta jälkikania Unna ei jostain syystä suostunut tuomaan, joten ei päästy koetta vieläkään läpi. Kyllä harmitti kovasti. Jospa kolmas kerta toden sanoo sitten joskus ensi vuoden puolella.

21.7.2014

Eilen Kemin KV näyttelyssä muun väriset  mittelit Popponian Doreen "Sissi" JUN ERI1,SA,PN2,Vara-sert. Mustissa ja ruskeisssa Popponian Dejavu "Kide" JUN ERI2. 

15.7.2014

Mitteli kasvatit ovat käyneet näyttelyissä:Popponian Dezra "Demi" oli kesäkuussa Rovaniemen KV:ssa VSP-pentu, heinäkuussa Oulu KV:ssa JUN EH2, Kokkolassa JUN EH3. Oulu KV:ssa Popponian Doreen "Sissi" oli JUN ERI1, PN2,SERTI :) Popponian Aslan "Leevi" oli Oulussa AVO EH3. 

Oulussa näyttäytyi myös kiharamme Unna, AVO EH1.

1.6.2014

Mittelspitz pentuesuunitelmat tälle kesälle eivät onnistuneetkaan joten seuraavaa pentuetta odottelemme loppuvuodesta. 

Kiharamme Unna eli Curlicue`s I´ll Take You käväisi toukokuun loppupuolella Limingassa NOU-kokeessa, josta emme saaneet hyväksyttyä tulosta. Unna toi hakualueelta kolme fasaania, joka oli hänen mielestään tarpeeksi. Tuomari oli toista mieltä.. Nou koetta seuraavanä päivänä ajelimme Raaheen luonnetestiin, josta tuloksena +108p. Tuomareina Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen.

Popponian Dezra eli Demi on aloittanut näyttelyuransa. Huhtikuussa Vaasan KV-näyttelyssä PEK2 ja toukokuussa Posion ryhmänäyttelyssä VSP-pentu. 

30.3.2014

Kävimme eilen Kajaanin ryhmänäyttelyssä, jossa P. Asha oli AVO ERI1, PN1, SERT,ROP ja saavutti samalla ensimmäisenä kasvattinani Suomen muotovalion arvon!

25.1.2014

Popponian Asha kävi terveystutkimuksissa. Silmät terveet, samoin polvet 0/0.

19.1.2014

Kävimme viime viikonloppuna Kajaanin KV-näyttelyssä kihara Unnan ja  mitteli Assan kanssa. Curlicues`s I´ll Take You eli Unna oli AVO ERI1, SA, PN3, vara-sert ja vara-cacib.Tuomarina Paavo Mattila.  Popponian Ashan eli Assan tuloksena oli NUO EH1. Tuomarina mitteleillä Marja Talvitie.

24.9. syntyi Sadelle 4 narttupentua ja 1 uros pentu. Yksi nartuista on väriltään soopeli ja muut pennut ovat mustia. Synnytys syjui hyvin ja Sade hoitaa pentuja erinomaisesti.